Logo Light of Being School

PeaceBreathing

Deze adembegeleiding leert je op een zachte en liefdevolle wijze om de grenzen van je ik los te laten en samen te ademen met alles en iedereen. Ze laat je de geborgenheid voelen van het geheel waar je een deel van uitmaakt. Voor een transformatie van de doener (de controle van de adem) naar de ontvanger (van de adem, van het leven). Voor de diepere achtergrond van de PeaceBreathing, klik hier

"

PeaceBreathing bij de Light of Being School

Categorie Events Knoppen
  • Alle
  • Online cursus (1)

maandag

30

september

Online cursus Peacebreathing
Datum: Maandag 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11
Tijd: 
19:30-20:30
Locatie: Online via Zoom
Lees meer

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Online cursussen

Uitgebreid aanbod online spirituele cursussen die je in contact brengen met jezelf via onder andere meditatie, adem, stem (zang), healing en energetisch voelen.
Lees meer

Retraites

We bieden diverse retraites zoals yoga retraites, meditatie retraites, stilte retraites, themaweekenden met onder meer mantra en dans. Ook solo retraites .
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram