Logo Light of Being School

LightMessenger

De verlichtende energie van waaruit de teachers werken maken hen tot Lightmessengers. Ze verlichten niet alleen waar je nu bent, maar maken ook je diepgang toegankelijk voor je. Kenmerkend voor licht is dat het liefdevol en vreedzaam is en jou zonder strijd begeleidt naar de liefdevolle en vredevolle basis van jouw en ieders bestaan. Van daaruit kom je anders in het leven te staan. Veel dichter bij wie je werkelijk bent en van daaruit zal je leven opener, vervullender en relationeler zijn. Voor de diepere achtergrond van de LightMessenger, klik hier

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Retraites

We bieden diverse retraites zoals yoga retraites, meditatie retraites, stilte retraites, themaweekenden met onder meer mantra en dans. Ook solo retraites .
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram