Logo Light of Being School

Ons team

Ons team bestaat uit vijf ervaren spiritueel begeleiders die alle cursussen, retraites en spirituele begeleiding verzorgen. Wat ons als team met elkaar verbindt, is onze liefde en betrokkenheid bij het innerlijke welbevinden van mensen en het verlangen om bij te dragen aan een wereld met meer bewustzijn en vrede. In de spirituele cursussen en begeleiding maken we gebruik van de twaalf werkvormen die zijn ontwikkeld door de grondlegger van het spiritueel centrum, Anandajay. We zijn gedurende vele jaren door hem op onze levensweg begeleid en in alle werkvormen opgeleid. We worden daarin jaarlijks opnieuw herijkt. Al meer dan vijftien jaar vormen we samen met Anandajay en een aantal andere bewoners een kleine woongemeenschap rondom het spiritueel centrum.

Iedereen die verlangt naar een dieper contact met zichzelf en daarbij ook gevoelens als pijn, verdriet, angst in zichzelf wenst te ontmoeten en te ontmantelen, is van harte welkom aan ons aanbod deel te nemen. Dat kan een verblijf zijn in ons centrum, deelname aan een cursus of individueel gesprek. Met elkaar zijn we er voor je om je in je proces te ondersteunen. Werkvormen zoals yoga, mediatie, gesprekken zijn daarbij de ingang tot jou.

Onze missie en werkwijze

Jouw innerlijke licht weer laten stralen

We gaan ervanuit dat de antwoorden op je levensvragen al in jou aanwezig zijn. We begeleiden en ondersteunen je liefdevol om weer meer met jezelf verbonden te raken en de antwoorden in jezelf (terug) te vinden. Daarbij ligt het accent niet op nieuwe kennis of een ‘nieuw zelf-verbeteringsproject’ om aan te werken, maar op het organisch ontdekken van je eigen-wijsheid. Onze ervaringsgeoriënteerde werkwijze is gericht op het tastbaar ervaren wie je werkelijk bent en wat zich vandaaruit wil ontvouwen in je leven.

Door weer thuis te komen in jezelf, maak je contact met universele in ieder mens aanwezige waarden als geluk, genegenheid, vreugde en geborgenheid, die onder je belemmerende patronen altijd al op je wachten om jouw leven en dat van de mensen om je heen te verrijken en verlichten.

Uitgangspunten en waarden in ons werk

  • Spirituele groei begint met het liefdevol ontmoeten van jezelf, precies zoals je bent.
  • We gaan uit van jou. Want in jou liggen alle antwoorden al besloten. 
  • Je lichaam, gevoel, bewustzijn, je adem, aura en ziel. Alles wat je bent, wordt aangesproken in de begeleiding.
  • Muziek, klank en zang zijn belangrijke ondersteuners in jouw proces. Via hun trillingen geven ze direct toegang tot de subtielere lagen van je zijn.

Teachers en yogadocenten in Nederland

Ons centrum staat in België, maar ook op verschillende plaatsen in Nederland zijn Light of Being teachers en yogadocenten gevestigd die vanuit dezelfde basis en energie mensen begeleiden in de verschillende werkvormen. Via deze link vind je hun adressen en overige informatie.

Bekijk alle teachers in Nederland en België

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op
Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram