Logo Light of Being School

AuraAwakening

In begeleide meditaties met een thema, kleur je de levensenergieën die bij jouw unieke bestaan horen en ontdek je wat een kleurrijk, gevoelig en energetisch mens je bent en hoe transparant en lichtend de bezieling van binnenuit door je aura heen straalt.  Voor wie contact wil maken met zijn ware zelf, zijn aura, zijn eigenwaarde en innerlijke ruimte. Voor de diepere achtergrond van de AuraAwakening, klik hier

AuraAwakening bij de Light of Being School

donderdag

10

oktober

Online cursus Aura Awakening
Datum: Donderdag 10/10, 24/10, 7/11, 21/11, 5/12
Tijd: 
14:00-15:30
Locatie: Online via Zoom
Lees meer

woensdag

16

oktober

Aura Awakening voor beginners
Datum: Woensdag 16/10, 30/10 en 13/11
Tijd: 
19:30-21:00
Locatie: Online via Zoom
Lees meer

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Online cursussen

Uitgebreid aanbod online spirituele cursussen die je in contact brengen met jezelf via onder andere meditatie, adem, stem (zang), healing en energetisch voelen.
Lees meer

Dagretraites

Een dag voor jezelf. Om stil te staan en gehoor te geven aan jouw verlangen naar rust, verdieping, inspiratie en expressie. In Nijmegen.
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram