Logo Light of Being School

Spiritueel Centrum School of Spiritual Awareness

Voor iedereen die verlangt naar een andere levenskwaliteit

Dit is de plek waar het allemaal gebeurt. Een licht, sfeervol en gastvrij huis waar je je snel thuis voelt.  Een prachtige yoga- en meditatiezaal, een lounge en keuken, twaalf gastenkamers (met wastafel), drie badkamers. Omgeven door een ruime, zonrijke tuin met plekjes voor contemplatie en gezelligheid. En dat alles gelegen in prachtige natuur met talloze wandelmogelijkheden in de heuvelachtige weidsheid van de directe omgeving en, op tien minuten afstand de uitgestrekte en verstillende bossen. Het geheel biedt je een ruime, lichte en omhullende atmosfeer, die je uitnodigt om je dagelijkse leven even los te laten en tot jezelf te komen.

In het centrum kun je op jezelf zijn en/of gebruik maken van onze diensten.

Het Light of Being centrum ligt in Hergersberg, een klein boerengehucht, op 2,5 uur rijden van Nijmegen en 1,5 uur van Maastricht.

Verblijf in het centrum (solo-retraite)

Wandel- en fietsomgeving

Het heuvelachtige gebied rondom het centrum, dat zelf op 615 meter ligt, is bij uitstek geschikt voor veel verschillende lange wandelingen, door stille bossen met beken, door bloeiende weidegebieden, waar vossen en reeën met een beetje geluk je pad kruisen. De Ourthe ontspringt hier en verschillende andere beken meanderen door de dalen. De vogels en roofvogels zijn hier nog volop aanwezig en in voor- en najaar trekken kraanvogels in lange slierten over dit gebied. 

Vlakbij het gastenverblijf ligt de Kyllradweg, een fietsroute die is aangelegd over een oude treinbaan, die langs de Kronenburger See tot diep in Duitsland gaat. En het natuurpark de Hoge Venen is met de auto in 40 minuten te bereiken. Op tien minuten rijden ligt het pittoreske, burchtstadje Kronenburg, waar enkele terrassen je een weids uitzicht bieden over de Eifel. Wij prijzen ons gelukkig dat dit deel van België niet toeristisch is en de eindeloze, pure natuur je volop kan inspireren om je weer met je (pure) zelf te verbinden.  

Vind jouw antwoord op levensvragen

Je bent welkom met alle vragen die je bezighouden in je leven

  • Als je vastloopt in het zoeken naar kennis en oplossingen 
  • Als je wenst te luisteren naar je innerlijke stem en de antwoorden die je al in je draagt
  • Als je naar rust, stilte en de liefde in jezelf verlangt
  • Als je ernaar verlangt eenvoudig jezelf te mogen zijn
  • Als je verlangt naar meer diepgang in je leven en relaties
  • Als je begeleiding wenst bij het vinden van antwoorden op specifieke levensvragen

Ons team

Ons team bestaat uit 5 ervaren spiritueel begeleiders die alle cursussen, retraites en spirituele begeleiding verzorgen. We hebben ieder onze specialiteiten, ervaring en vaardigheden, vanwaaruit we aan het spiritueel centrum bijdragen. In de spirituele cursussen en begeleiding maken we gebruik van de 12 werkvormen die zijn ontwikkeld door de grondlegger van het spiritueel centrum, Anandajay.

Praktische informatie

Overnachting: 45 euro per nacht (eenpersoonskamer met wastafel, inclusief gebruik van de keuken voor je ontbijt, lunch en avondmaaltijd).

Twee dagen arrangement: 2 overnachtingen, 1x een begeleid meditatief ochtendprogramma naar keuze, 1 sessie naar keuze met een teacher: 140 euro (inclusief gebruik van de keuken voor je ontbijt, lunch en avondmaaltijd).

Vijf dagen arrangement: 5 overnachtingen, 2x een begeleid meditatief ochtendprogramma, 2 sessies naar keuze met een teacher: 320 euro (inclusief gebruik van keuken voor je ontbijt, lunch en avondmaaltijd).

Week arrangement: 7 overnachtingen, 3x een begeleid meditatief ochtendprogramma naar keuze, 2 sessies naar keuze met een teacher: 395 euro (inclusief gebruik van de keuken voor je ontbijt, lunch en avondmaaltijd).

Andere arrangementen op aanvraag

Ons aanbod

Retraites

We bieden diverse retraites zoals yoga retraites, meditatie retraites, stilte retraites, themaweekenden met onder meer mantra en dans. Ook solo retraites .
Lees meer

Dagretraites

Een dag voor jezelf. Om stil te staan en gehoor te geven aan jouw verlangen naar rust, verdieping, inspiratie en expressie. In Nijmegen.
Lees meer

Individuele sessies

Healing, massage, yoga, adem, coachingsgesprekken en andere ingangen om bij jezelf thuis te komen.
Lees meer

Online cursussen

Uitgebreid aanbod online spirituele cursussen die je in contact brengen met jezelf via onder andere meditatie, adem, stem (zang), healing en energetisch voelen.
Lees meer

SoulGuidance

Een intensief individueel jaartraject van spirituele groei, waarin je je hart opent voor jezelf en jouw levensbestemming.
Lees meer

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten

Online themabijeenkomsten die je ondersteunen in je verlangen naar zelfontdekking, inzicht, inspiratie en verdieping.
Lees meer

Evolutionaire Yoga

Evolutionaire yoga is een vorm van meditatieve yoga die je via de vroegste fases van je ontwikkeling in een thuisbrengend contact brengt met je lichaam
Lees meer

Heb je eerst nog vragen?

We helpen je graag verder op jouw pad.
Neem contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram