Logo Light of Being School

SoulGuidance

Deze begeleiding begint bij de volledige aanname van wie en waar je bent in je leven en vanuit de vrede die dan ontstaat ontdekken we samen de antwoorden op je (levens) vragen, die altijd in jezelf besloten liggen. Een soulguide loopt korter of langer samen met je op je levenspad en verlicht je weg, daar waar jij nog in het donker tast. Wanneer je verlangt naar een door licht en liefde geïnspireerd leven. Voor de diepere achtergrond van de SoulGuidance, klik hier

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

SoulGuidance

Een intensief individueel jaartraject van spirituele groei, waarin je je hart opent voor jezelf en jouw levensbestemming.
Lees meer

Retraites

We bieden diverse retraites zoals yoga retraites, meditatie retraites, stilte retraites, themaweekenden met onder meer mantra en dans. Ook solo retraites .
Lees meer

Teachers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram