Logo Light of Being School

SacredDance

is een gewijde, helende dans, die jou emotioneel en energetisch bevrijdt en terugbrengt naar je wezen. De stromende klanken en de gezongen mantra’s nodigen jouw diepste innerlijke gevoel uit om in beweging te komen en door jou heen jouw unieke levensdans te dansen. Vreugdevol, sensueel en gewijd. Voor vertrouwen in je menszijn, vrijheid in expressie en heling van je diepe verlangen naar eenzijn. Voor de diepere achtergrond van de SacredDance, klik hier

"

SacredDance bij de Light of Being School

Categorie Events Knoppen
  • Alle
  • Online cursus (1)

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Dagretraites

Een dag voor jezelf. Om stil te staan en gehoor te geven aan jouw verlangen naar rust, verdieping, inspiratie en expressie. In Nijmegen.
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram