Logo Light of Being School

ChakraHealing

Relationele aanrakingen op verschillende healingpunten, verbonden met je chakra’s, openen de verbinding tussen kruin en staartbeen en brengen jouw levensenergie weer in haar natuurlijke stroming waardoor jij je weer heel en meer in balans voelt.  Je chakra’s raken gevuld en stralend, je komt weer stabieler op je eigen zijnsgrond te rusten en teruggebracht in je natuurlijke kracht. Voor heelwording, harmonie en vertrouwen in het leven. Voor de diepere achtergrond van de ChakraHealing, klik hier

ChakraHealing bij de Light of Being School

donderdag

30

mei

Selfhealing/Selfmassage
Datum: Donderdag 16/05, 30/05, 13/06, 20/06
Tijd: 
20:00-21:00
Locatie: Online via Zoom
Lees meer

dinsdag

4

juni

Kennismakingsles Selfhealing/Selfmassage
Datum: Dinsdag 4/6
Tijd: 
19:00-20:00
Locatie: Online via Zoom
Lees meer

vrijdag

5

juli

Retraite Aura Awakening en Selfhealing
Datum: 5 t/m 7 juli
Tijd: 
Aanvang om 18:00 en afronding om 16:00
Locatie: Light of Being Centrum in België
Lees meer

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Online cursussen

Uitgebreid aanbod online spirituele cursussen die je in contact brengen met jezelf via onder andere meditatie, adem, stem (zang), healing en energetisch voelen.
Lees meer

Dagretraites

Een dag voor jezelf. Om stil te staan en gehoor te geven aan jouw verlangen naar rust, verdieping, inspiratie en expressie. In Nijmegen.
Lees meer

Teachers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram