Logo Light of Being School

Meditatie

Door te beginnen met jezelf liefdevol aan te nemen, daar waar je nu bent, begeleidt deze meditatie je naar een liefdevol contact met jezelf, vanaf de oppervlakte tot in de diepte. Ze laat je opengaan voor de vrede in je bewustzijn, voor de liefde in je hart, de dragende en vruchtbare grond van je zijn en het omhullende leven. Voor vrede, verbinding en het weer plaatsnemen in het leven en voor het op aarde waar laten worden van het licht in jezelf, waardoor je een vredevolle invloed geeft aan de wereld om je heen. Voor de diepere achtergrond van de Meditation, klik hier

Meditatie bij de Light of Being School

Categorie Events Knoppen
  • Alle
  • Inspiratiebijeenkomst (2)

donderdag

1

januari

Online cursus Meditatie
Datum: vanaf september nieuwe data
Tijd: 
19:30-20:30
Locatie: Online via Zoom
Lees meer

Gerelateerd aanbod

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

Online cursussen

Uitgebreid aanbod online spirituele cursussen die je in contact brengen met jezelf via onder andere meditatie, adem, stem (zang), healing en energetisch voelen.
Lees meer

Retraites

We bieden diverse retraites zoals yoga retraites, meditatie retraites, stilte retraites, themaweekenden met onder meer mantra en dans. Ook solo retraites .
Lees meer

Teachers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram