Logo Light of Being School

Renate Irion

Renates hartelijke natuur en sociale betrokkenheid komen prachtig tot uiting in het begeleiden van haar cursisten, het ontvangen van gasten en het ondersteunen bij alle mogelijke activiteiten in het spiritueel centrum.

Ze heeft zich met veel toewijding toegelegd op de Duitstalige tak van de school. Samen met Barbara verzorgt ze de Duitstalige yoga-opleiding. Ook geeft ze meditatieve yoga en verzorgt ze de Duitstalige marketing.

Ze vindt het heel vervullend om aan de ontwikkeling van haar cursisten bij te dragen, om ze te leren voelen en een liefdevollere relatie met hun lichaam en menszijn te laten ervaren. Renate gaat je voor in het samen laten gaan van je diepe verlangen om weer bij jezelf thuis te komen en een realiteitszin, die je op aarde houdt.

The Light of Being, Büllingen, België
+32 479 885 607

Activiteiten van 
Renate Irion

Categorie Events Knoppen
  • Alle
  • Retraite (1)

vrijdag

19

juli

Vriendschapsweekend ‘Thuiskomen bij jezelf’, in samenwerking met Anandajay, voor de lob-kring

Datum: 19 t/m 21 juli (of 22 juli)
Tijd: 
Aanvang vrijdag vanaf 15.30 uur en vertrek zondagavond (250 euro) of maandagochtend (295 euro)
Locatie: Light of Being centrum in België
Lees meer

Renate Irion verzorgt bij Light of Being School

Inspiratiebijeenkomsten

Online themabijeenkomsten die je ondersteunen in je verlangen naar zelfontdekking, inzicht, inspiratie en verdieping.
Lees meer

Opleidingen

Voor yogadocenten, healers, teachers en trainers. Nieuwe inspiratie, inzichten, invalshoeken en werktools om jezelf en je praktijk te laten groeien.
Lees meer

SoulGuidance

Een intensief individueel jaartraject van spirituele groei, waarin je je hart opent voor jezelf en jouw levensbestemming.
Lees meer

Individuele sessies

Healing, massage, yoga, adem, coachingsgesprekken en andere ingangen om bij jezelf thuis te komen.
Lees meer

Dagretraites

Een dag voor jezelf. Om stil te staan en gehoor te geven aan jouw verlangen naar rust, verdieping, inspiratie en expressie. In Nijmegen.
Lees meer

Retraites

We bieden diverse retraites zoals yoga retraites, meditatie retraites, stilte retraites, themaweekenden met onder meer mantra en dans. Ook solo retraites .
Lees meer

Light of Being teachers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram