Logo Light of Being School

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder: The Light of Being®: de organisatie en eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud. Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s van deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content is door ‘The Light of Being’® met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de ‘The Light of Being’® aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. The Light of Being® is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

​Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram