Logo Light of Being School

Online cursus Peacebreathing

Maandag 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11
19:30-20:30
Bijdrage: € 50 (5x). Eerste keer kennismaken gratis.
Whatsapp: +31 6 21881523 (Barbara)

Je wordt in deze cursus Peacebreathing uitgenodigd om alle technieken even te laten en de adem jouw begeleider te laten zijn. Je gaat voelen dat je de adem niet hoeft te halen, maar dat je de adem krijgt. Door de adem te laten komen en gaan zoals die zelf wenst, leer je de controle los te laten en je over te geven aan de diepere levensles van ontvangen en loslaten, sterven en geboren worden. Deze ademvorm nodigt je uit grenzen los te laten, waardoor binnen en buiten met elkaar verbonden raken. Dit heeft een vrede gevende invloed op jouw menszijn. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

"

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Online cursus Peacebreathing

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram