Logo Light of Being School

Welkom (door het team)

Welkom bij de Light of Being School of Spiritual Awareness in andere kleuren en vormen gehuld. Een nieuwe look die uitdrukking geeft aan de vernieuwingen binnen de Light of Being.

Even wennen misschien voor de trouwe bezoeker van de school, maar laat je verrassen!

De inhoud, de werkvormen en de boodschap van vrede die we doorgeven zijn nog dezelfde. Een boodschap die gaat over de transformatie van strijden naar liefhebben, van prestatie naar relatie, van doelgerichtheid naar openheid.

Vanaf vandaag, donderdag 8 december, communiceren we via deze site over het programma-aanbod van de school. We hopen dat je je hier snel thuis voelt en ervan gaat genieten! Reacties en feedback zijn van harte welkom.

                                                                   🕊🕊🕊

Over het werk van Anandajay – founder of the Light of Being – kun je tegenwoordig lezen op www.anandajay.org. Hier vind je ook zijn agenda met ontmoetingsmogelijkheden deze zomer.

Na vele jaren van intens leiderschap, als spiritueel leraar en ook ‘manager’ van de school en het centrum breekt voor Anandajay een rustiger tijd aan. Hij is dankbaar een stapje terug te zetten en ons het voortouw te geven. Zonder aarzeling hebben we zijn uitnodiging aangenomen om alle licht en liefde die we van hem hebben mogen ontvangen, via de 12 teachings, door te geven aan anderen. We deden dat natuurlijk al, maar vanaf 1 januari 2023 ligt ook de verantwoordelijkheid voor de school en het centrum/gastenverblijf bij ons en die wensen wij met hart en ziel op ons te nemen.  

Met blijdschap en dankbaarheid tonen we nu de diversiteit aan kleurrijke vruchten die uit onze jarenlange verbinding met Anandajay zijn voortgekomen.

We wensen je veel surfplezier en hopen je binnenkort te ontmoeten, op de site, hier in ons centrum, online, of waar dan ook.

Om Shanti Om

Annâme, Barbara, Carina, Renate, Willemien

Ervaringsweekend ‘Thuiskomen bij jezelf’ door Jeanine

28 juni 2023
Het was weer een heerlijk en verrijkend weekend waarin ik me heb laten onderdompelen in de Light of Being.  Liefde is ruimte geven Het begon met de satsang rondom het thema liefde. Anandajay nodigde ons, in al zijn eenvoud, uit om innerlijk ruimte te geven, want als je het leven in jezelf ruimte geeft, dan […]
Lees meer

Wat kun je verwachten van de Light of Being retraites?

7 maart 2023
Je wordt begeleid door 2 ervaren teachers die je meenemen op een reis naar binnen, daar waar je jezelf weer vindt, plaats kunt nemen in je leven zoals het nu is en voelen dat je goed bent zoals je bent en dat je ‘heel’ bent. Welk thema het weekend ook heeft, in het zorgvuldig opgebouwde […]
Lees meer

Mijn lievelingsplek (door Jeanine)

8 december 2022
Het is een heerlijke kamer, niet groot maar knus en gezellig. Het voelt als een omhulling, beschut en veilig. Ik laaf me aan de schoonheid van de lichte sfeer. Ik voel me erin thuis. Het geeft me rust en het nodigt me uit om los te laten. Ik heb mijn stoel zo neergezet dat ik […]
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram