Logo Light of Being School

Thuiskomen in meditatie (door Carina)

Steeds weer, mijn ziel,
nodig jij me uit
om uit m’n vernauwingen,
uit m’n vasthouden
af te dalen
naar de bron
die altijd stroomt.

Steeds weer, mijn ziel,
nodig je me uit
om alles te laten vallen
vanuit het verlangen
naar de liefde
die ik mis,
die ik in al mijn druk zijn
met omstandigheden
kwijt ben geraakt,
maar die door alles heen
toch steeds weer roept.

Steeds weer mijn ziel
roep je me terug naar
de liefdesbron.

Ik laat even de wereld voor wat hij is,
ik geef even alles vrij
en ik ga zitten bij de bron.

Het water is krachtig,
doopt me,
wijdt me in.

Ik zit,
en ben ontroerd
door wat er zomaar
zonder iets te doen
gegeven wordt.

Ik ben er
jij bent er
we dalen af
we genieten,
steeds dichter bij elkaar gekomen,
van dit samenzijn.

Samen komen we thuis
in een oneindig, geborgen
en omhullend Thuis.

Carina

Ervaringsweekend ‘Thuiskomen bij jezelf’ door Jeanine

28 juni 2023
Het was weer een heerlijk en verrijkend weekend waarin ik me heb laten onderdompelen in de Light of Being.  Liefde is ruimte geven Het begon met de satsang rondom het thema liefde. Anandajay nodigde ons, in al zijn eenvoud, uit om innerlijk ruimte te geven, want als je het leven in jezelf ruimte geeft, dan […]
Lees meer

Wat kun je verwachten van de Light of Being retraites?

7 maart 2023
Je wordt begeleid door 2 ervaren teachers die je meenemen op een reis naar binnen, daar waar je jezelf weer vindt, plaats kunt nemen in je leven zoals het nu is en voelen dat je goed bent zoals je bent en dat je ‘heel’ bent. Welk thema het weekend ook heeft, in het zorgvuldig opgebouwde […]
Lees meer

Welkom (door het team)

8 december 2022
Welkom bij de Light of Being School of Spiritual Awareness in andere kleuren en vormen gehuld. Een nieuwe look die uitdrukking geeft aan de vernieuwingen binnen de Light of Being. Even wennen misschien voor de trouwe bezoeker van de school, maar laat je verrassen! De inhoud, de werkvormen en de boodschap van vrede die we […]
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram