Logo Light of Being School

Stilteretraite

21 t/m 23 juni
Aanvang vrijdag vanaf 15:30 en vertrek zondag rond 17:00
Bijdrage: € 315 (exclusief satsang met Anandajay à € 15)
Whatsapp: +31 6 2188 1523 (Barbara)

De stilteretraite begint met een satsang met de spirituele leraar Anandajay. Ook is er gelegenheid een gesprek met hem te boeken. Tijdens de stilteretraite zul je verder vooral veel in stilte zijn, omlijst door een programma met onder meer meditatie en mantra prayers, begeleid door de teachers Barbara en Annâme. Dit alles om je te ondersteunen de stilte achter de geluiden en de stilte in jezelf te gaan ontdekken en je erdoor gevoed te laten worden. Ook zal er voldoende tijd zijn om te wandelen in de prachtige natuur van de omringende Belgische Eifel.

Voor wie

Het stilte weekend is voor iedereen die ernaar verlangt de drukte van alledag even te laten en weer terug te komen bij zichzelf. Samen met anderen af te dalen naar de stilte onder alle gedachten en gevoelens, eenvoudig in die stilte samen te zijn, en op andere momenten met elkaar te delen wat je tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan.

Wat kun je verwachten

Naast dat we in veel stilte zijn en jij kunt genieten van het huis, de tuin, of de prachtige natuur rondom, komen we een paar keer per dag bij elkaar voor groepsbijeenkomsten met begeleide meditaties, mantra of gesprek. Dit ter verdieping van de stilte en ruimte gevend aan je vragen. Liefdevolle, onvoorwaardelijke toewijding, aan alles wat je bent en wat je in de stilte tegenkomt, is steeds de rode draad. De stilte waar je naar verlangt kan zich openbaren wanneer jij in vrede komt met hoe het is, vrede met hoe jij jezelf aantreft.

De eerste groepssessie in dit weekend is een satsang met Anandajay, die je via een meditatie in de stilte binnenleidt en in de tweede helft van de bijeenkomst jouw eventuele vragen beantwoordt.

Wat geeft het stilteweekend je?

Een rustpunt en moment van herijking in je leven

Een gezonde afstand van je dagelijkse hectiek, zorgen of levensvragen

Een liefdevolle en vredevolle omgang met jezelf en jouw vragen

Inzicht in belemmerende patronen en ‘gedachtenriedels’

Handvatten om hiermee in je dagelijkse leven om te gaan.

Handvatten om meer stilte in je dagelijkse leven te integreren

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Stilteretraite

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram