Logo Light of Being School

Kerstretraite 'ontwaken en leven'

23 t/m 26 december
Aanvang om 16:00 en afronding om 12:00
Bijdrage: € 395

Aan de hand van het thema 'ontwaken en leven' kun je je tijdens deze retraite baden in een dagprogramma met onder meer meditaties, gesprek, mantra's, yoga en andere werkvormen. 'Ontwaken en leven' past bij deze tijd rondom Kerstmis, in verband met de geboorte van het Licht in ons. Ontwaken, wakker worden, geboren worden en opengaan voor een andere kwaliteit waar we in de diepte zo naar verlangen, en samen ont-dekken en voelen wat leven werkelijk betekent. Ook zal er voldoende tijd zijn om stil op jezelf te zijn, met anderen uit te wisselen en te wandelen in de prachtige natuur van de omringende Belgische Eifel. Je verblijft tijdens deze retraite in een eenpersoonskamer.

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Kerstretraite 'ontwaken en leven'

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn werk, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram