Logo Light of Being School

Kennismakingsles Selfhealing/Selfmassage

Dinsdag 4/6
19:00-20:00
Bijdrage: €10 per kennismakingsles
Whatsapp: +32 487 22 69 11 (Annâme)

Bij Selfhealing raak jij jezelf liefdevol aan op één of meerdere energetisch punten rondom de 7 chakra’s (een netwerk, bestaande uit 75 healingpunten, zoals die beschreven zijn door Anandajay). Deze aanrakingen activeren de doorstroming van de levensenergie die misschien in jou geremd of vastgehouden was. Je geeft de helende zijnsenergie ruimte om via jouw handen haar werk te doen. Je leert dan dat niet jij jezelf heelt, maar dat het leven jou heelt. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Via deze kennismakingsles kan je kennismaken met deze werkvorm, om te kijken of het iets voor je is om de online cursus Selfhealing/Selfmassage te gaan volgen.

"

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Kennismakingsles Selfhealing/Selfmassage

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram