Logo Light of Being School

Kennismakingsles Meditatie

maandag 3/6
20:00-21:00 (alleen donderdag 29/2 van 19:00-20:00)
Bijdrage: € 10 per kennismakingsles
Whatsapp: +32 487 22 69 11 (Annâme)

In deze cursus maak je via begeleide meditaties kennis met de Light of Being Meditatie die door Anandajay is ontwikkeld. Deze meditatie bestaat uit vier fases, die je begeleiden om vanuit de oppervlakte af te dalen naar de diepgang van jezelf. Je wordt begeleid om uit je gewoonte te stappen en vanuit de stilte in je brein af te dalen naar de liefde in je hart, thuis te komen in je bekken, en je daarin omhuld te voelen door het leven om je heen. We werken in de begeleide meditaties onder meer met ademoefeningen en muziek van Anandajay. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Via deze kennismakingsles kan je kennismaken met deze werkvorm, om te kijken of het iets voor je is om de online cursus Meditatie te gaan volgen.

"

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Kennismakingsles Meditatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram