Logo Light of Being School

Kennismakingsles Heartsinging

Woensdag 24/4
20:00-21:00
Bijdrage € 10 per kennismakingsles
Whatsapp: +32 474 69 42 66 (Carina)

In de cursus Heartsinging krijg je oefeningen die voorbereidend zijn op het zingen vanuit je innerlijke stem. Je leert bijvoorbeeld woorden te voelen als stromende energieën, met elk hun eigen waarde, en ook word je begeleid om klanken te zingen, in verbinding met de verschillende chakra’s. Dit geeft je een klankhealing die kan doorwerken in de manier waarop je met anderen communiceert. We werken in deze cursus met mantra’s van Anandajay.

Via deze kennismakingsles kan je kennismaken met deze werkvorm, om te kijken of het iets voor je is om de online cursus Heartsinging te gaan volgen.

"

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Kennismakingsles Heartsinging

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram