Logo Light of Being School

Kennismakingsles Aura Awakening

Maandag 26/3, 8/4, 6/5, 3/6 en 1/7
19:30-20:30
Bijdrage € 10 per kennismakingsles
Whatsapp: +31 6 29478684 (Willemien)

In de cursus Aura Awakening helpt een geleide meditatie je om contact te maken met de energetische werkelijkheid van jezelf op dat moment. Je maakt contact met specifieke gebieden in je lichaam of met je chakra’s. Alles wat je daardoor ontdekt, ga je vertalen in kleuren, die je inkleurt op speciaal daarvoor gemaakte tekeningen. Je kunt daardoor in de spiegel van je energetische werkelijkheid kijken. Op deze manier helpt het wakker worden voor de taal van je aura je om je bezieling te ervaren.

Via deze kennismakingsles kan je kennismaken met deze werkvorm, om te kijken of het iets voor je is om de online cursus Aura Awakening te gaan volgen.

"

Aanmelden of meer informatie

Standaard aanmeldformulier

Kennismakingsles Aura Awakening

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.
Nieuwsbrief inline

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn Teachings, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram