Kerstretraite - Ontwaken voor het licht in jou

23 - 26 december 2023 in het Light of Being Centrum in de Belgische Eifel

Kerst op een heel andere manier dan je gewend bent

Inhoud

We beginnen de dag voor het ontbijt met de surya namaskar (zonnegroet) of een ander bezinnend ritueel. Verder laten we het programma in openheid ontstaan aan de hand van het thema ‘ontwaken voor het licht in jou’.

Ont-waken betekent niet meer waken, niet meer sturen en controleren, maar wakker worden in een andere belevingsruimte, in een andere levenskwaliteit dan waar je was.

Light of Being Centrum in Büllingen, België (Belgische Eifel)

Het Light of Being centrum ligt in Hergersberg, een klein boerengehucht in de deelgemeente Büllingen, op 2,5 uur rijden van Nijmegen en 1,5 uur van Maastricht. Het heuvelachtige gebied rondom het centrum, dat zelf op 615 meter ligt, is bij uitstek geschikt voor veel verschillende lange wandelingen, door stille bossen met beken, waar vossen en reeën met een beetje geluk je pad kruisen. De Ourthe ontspringt hier en verschillende andere beken meanderen door de dalen. De vogels en roofvogels zijn hier nog volop aanwezig en in voor- en najaar trekken kraanvogels in lange slierten over dit gebied. 

Programma

We hebben 10 werkvormen tot onze beschikking om jouw ontwaken te begeleiden en we bouwen het programma zo op dat je alle ruimte krijgt voor verinnerlijking (bijvoorbeeld met yoga, mantra’s, meditatie en gesprek) en we wisselen dat af met het expressief naar buiten komen uit jezelf (via onder andere zang, dans, klank en kleur).

We zullen in de ochtend en in de middag een activiteit aanbieden (van ca. 1 à 2 uur) en ook in de avond is er een gezamenlijk moment om de dag af te ronden. We zorgen ervoor dat er genoeg ruimte is om te wandelen, om met elkaar uit te wisselen of om je op jezelf terug te trekken voor bezinning of rust.

Alle werkvormen en alle muziek die we gebruiken is van de hand van Anandajay, onze spiritueel leraar en grondlegger van de School of Spiritual Awareness.

Praktische informatie:

Wanneer: 23 december (16u) tot 26 december (14u)

Waar: Light of Being Centrum, Hergersberg 44, Büllingen, België

Prijs: 395 euro inclusief alle maaltijden (eenvoudig en vegetarisch, met dieetwensen wordt rekening gehouden) en overnachtingen

Teachers: Barbara, Annâme en Willemien

Aantal deelnemers: maximaal 10

Contact: [email protected], telefoon/whatsapp: +31 6 2188 1523

Standaard aanmeldformulier

Kerstretraite 2023

Copyright © 2022 – 2024 The Light of Being School of Spiritual Awareness Webdesign: Blauwe Nacht