Logo Light of Being School

Inspiratiebijeenkomst online

Zondag 21/5
10:00-12:30
Kennismakingsprijs: € 25
Whatsapp: +31 6 21881523 (Barbara)

Anandajay heeft in de afgelopen jaren een aantal thema-video’s uitgebracht die de inspiratie vormen voor deze bijeenkomsten. Je zult aan de hand van fysieke en energetische oefeningen het specifieke thema van de video, zoals tantra, heelheid en stilte, ontwaken en leven, tastbaar gaan ervaren.  

We gebruiken onder meer yoga, adem, massage, aura awakening en dans. Het samen ervaren hiervan en de mogelijkheid te delen over je ervaringen werkt verbindend en verdiepend en brengt je in contact met wat het thema in jouw leven kan betekenen.  De videoteachings zijn te bestellen via www.anandajay.org, en kunnen een verdere verdieping en verrijking zijn van je ervaringen,  maar het is niet noodzakelijk deze voor het volgen van de bijeenkomst aan te schaffen.

Aanmelden of meer informatie

Inspiratiebijeenkomst online

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Anandajay

Anandajay is de grondlegger van de Light of Being en de School of Spiritual Awareness, waar hij al tientallen jaren zijn vredesboodschap via talloze programma’s, bijeenkomsten en opleidingen doorgeeft. Tevens is hij de bron en ontwikkelaar van de twaalf unieke Light of Being werkvormen, die wij in ons werk gebruiken.

Lees en beluister meer over hem, zijn werk, zijn boeken en muziek.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram